Kerrostalo,  54,2 m2

2h, k, kph, las. parveke

287 500,00 €

map Kauppalantie 16, 00320 Helsinki

my_location Katso sijainti kartalla

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Kauppalantie 16, Helsinki, Etelä-Haaga

Etsitkö valoisaa ja tilan tuntua tarjoavaa kaksiota hyvien kulkuyheyksien ääreltä Etelä-Haagasta? Nyt vapautumassa ihastuttavan tunnelmallinen kaupunkikoti tehokkaita ja toiminnallisia ratkaisuja arvostavalle!

Neliömäärä mahduttaa mainiosti mm. erillisen keittiön, josta löytyy laadukkaat, osittain integroidut, kodinkoneet ja mm. astianpesukonekin on sijoitettu oikeaoppisesti heti tiskialtaan/huuhtelupisteen viereen. Vaaleat kaapit luovat tumman kivityötason kanssa miellyttävää kontrastia. Välitilana toimii levy, jossa koreilee tyylikäs kaupunkisiluetti. Keittiössä on lisäksi kaappi- ja säilytystilaa runsaasti, kuin myös laskutilaa mm. kiinteän saarekkeen muodossa.

Makuuhuoneessa on seinästä seinään ulottuva liukuovikaapisto, jonka lisäksi yhtiön tiloista löytyy lisäsäilytystilaa vielä kahden kellarikomeron muodossa! Tilava olohuone on puolestaan mahdollista kalustaa useammallakin tavalla ja täältä on käynti myös omalle ylimmän kerroksen lasitetulle parvekkeelle ja tämä jos mikä toimii pitenevien kevätiltojen fiilistelypaikkana mainiosti!

Näkymät parvekkeelta siintävät Kauppalanpuistoon ja sen yli aina Mannerheimintielle saakka! Keskuspuiston ulkoilureitit starttaavat reilun kilometrin päässä ja monelle voi tulla yllätyksenä, mutta meren rantaankaan ei ole kuin n. 15 minuutin kävelymatka, nimittäin Haaganpuro yhdistyy Pikku Huopalahden poukamaan jo kilometrin päässä kotioveltasi!

Tämä asunto on osa hyvin hoidettua taloyhtiötä, joka sijaitsee omalla tontillaan. Yhtiöllä oli viime tilikauden päättyessä ylijäämää n. 74 000 euroa ja hoitovastike on maltillinen 5,40 €/m2. Asukkaiden käytössä on sauna ja auton omistajille on tarjolla autotallipaikkoja.

+ Oma tontti
+ Ylimmän kerroksen oma rauha ja näkymät
+ Yhtiössä mm. linjasaneeraus ja julkisivusaneeraus tehty
+ Asunnossa hyvin säilytystilaa, lisäksi kaksi kellarivarastoa
+ Mainiot kulkuyhteydet (juna, raitiovaunu, bussit)
+ Keskuspuisto ja ulkoilumaastot lähellä

Kulkeminen on myös täältä käsin joutuisaa: lähellä sijaitsevat valtaväylät Mannerheimintie, Hämeenlinnanväylä, Vihdintie, Turunväylä sekä Kehä I. Julkinen liikenne on omaa luokkaansa, nimittäin Huopalahden juna-asemalta (900 m) pääset suoraan junalla niin Leppävaaran kuin Tikkurilan ja Helsingin suuntaankin. Myös suora junayhteys lentokentälle hoituu Huopalahdesta. Huopalahden juna-aseman kautta kulkee myös tuoreena uutukaisena Raide-Jokeri. Reilun 5 minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee myös raitiovaunu 10:n päätepysäkki. Tällä puolestaan matkaat ydinkeskustaa myöten kätevästi ruuhka-aikoinakin!

Olisiko tämä seuraava kotinne? Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Tämä kaunis koti vapautuu nopeasti uuden omistajan tarpeisiin. Kysy rohkeasti lisää! Myyntiä hoitaa Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai s-posti: tommi.nasiaho@kotiovi.com. Service also in english!

Kuvat

Perustiedot

Kohdenumero80352521
Osakkeet41-45
SijaintiHelsinki, Etelä-Haaga
Kauppalantie 16
TyyppiKerrostalo
Huoneistoselitelmä2h, k, kph, las. parveke
Huoneiden lukumäärä2
Makuuhuoneiden lukumäärä1
Asuinpinta-ala54,2 m2
Muut tilat0 m²
Kokonaispinta-ala54,2 m2
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen
Pinta-ala tarkistusmitattuEi
Kerros4 / 4
Rakennusvuosi1954
Käyttöönottovuosi1954

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta287 500,00 €
Myyntihinta287 500,00 €
Hoitovastike292,68 € / kk
Yhtiövastike292,68 € / kk
Vesimaksu20 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuistaAutotallipaikka 100,00 €/kk.

Tilat ja materiaalit

Keittiön varustusIntegroitu jääkaappipakastin (Siemens), integroitu mikro (Siemens), pyykinpesukone (Siemens), induktioliesi (Siemens), uuni (Siemens), astianpesukone (AEG), kiinteä ruokapöytä vetolaatikoilla, työtaso kiveä. Lattia laminaattia, seinät maalattu, yksi seinä tehostemaalattu.
OlohuoneKolme avohyllyä. Seinät maalattu, lattia laminaattia.
MakuuhuoneLiukuovikaapisto. Seinät maalattu, yksi seinä tehostemaalattu, lattia laminaattia.
KylpyhuoneSuihku, taittuva suihkuseinä (+mahdollisuus suihkuverholle), vesikiertoinen rättipatteri, pesuallas, bidesuihku, peilikaappi, allaskaappi, erilliskaappi, sähkötoiminen lattialämmitys. Lattia laattaa, seinät kaakeloitu.

Lisätiedot

LämmitysjärjestelmäKaukolämpö
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Kauppalantie 16
Tontin omistusOma
Tontin pinta-ala2 438,3 m2
Taloyhtiössä saunaOn
Huoneistot taloyhtiössä57 kpl
RakennusmateriaaliBetoni
Tehdyt korjaukset ja remontit1994 Porrashuoneet 2000 Kattojen hiekkapuhallus ja maalaus 2003 Lukkojen uusiminen 2006 Patteriventtiilien uusiminen ja lämmitysjärjestelmän tasapainotus. Putkistojen kuntokartoitus. C-rapun päätyhuoneistojen (8 kpl) vesi- ja viemärinousujen uusiminen. C-rapun päädyn tiiliverhoilukorjaukset, halkeamat. Käyttöveden pohjaputkien uusinta. 2007 Antenniverkoston kunnostaminen ja Welhokaapeliverkkoon liittyminen. Jätekatoksen rakentaminen. 2010 LVIS remontin hankesuunnittelu. LVIS toteutussuunnittelu. Valmis 2011. 2011 Vintin lämmöneristyksen ja sen tuuletuksen suunnittelu. LVIS saneerauksen toteutus. 2012 LVIS saneerauksen toteutus valmis. Katolle lisätty tuuletusputkia jään muodostumisen vähentämiseksi katon lipalle. 2013 Katon tuuletusputket vaihdettu ja katon kuntokartoitus suoritettu, sekä tehty suositeltuja korjauksia katolle. Yläpohjan lisälämmöneristys. 2014 Lämpökuvaus suoritettu taloyhtiöön (TermoLog Oy). 2015 Julkisivusaneerauksen hanke- ja toteutussuunnittelu valmis. Parvekkeiden kuntotutkimus. 2016 Julkisivusaneerauksen toteutus. 2017 Julkisivusaneerauksen toteutus valmis. 2018 Ulko-ovien lukitus uusittu (Abloy Classic). Kaukolämpölaitteiston uusiminen. Vakiopaineventtiilin uusiminen. 2019 Piha-asfaltoinnin uusiminen. 2021 Vesikalusteiden tarkastus. 2022 Viemäreiden kuntokartoitus. Hormikartoitus. 2023 Energiatodistuksen uusiminen. 2023 Vesikalusteiden huolto ja vedensäästölaitteiden asentaminen. 2023 Katon kuntokartoitus.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitSuunnitellut toimenpiteet: 2023 Sinkitty ja maalattu rivipeltikate (1263). Kuntokartoitus. 2024 Vesikaton kunnostus kuntokartoituksen perusteella. 2025 Huoneisto-ovien uusiminen. 2025 Lukituksen uusiminen. 2025 Porrashuoneiden maalaus. Esitetyt kustannukset ovat arvioita ja voivat suunnitelmien edetessä muuttua merkittävästikin ollen ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Mainittujen toimenpiteiden aikataulu saattaa muuttua. Myyjä ei vastaa yhtiön myöhemmin päättämistä remonteista, eikä niistä koituvista huoneistokohtaisista kustannuksista.
KattoTyyppi: Harjakatto
Kate: Pelti
IlmanvaihtoPainovoimainen
EnergiatodistusKyllä
EnergialuokkaE2018
KaavoitusAsemakaava
Lisätietoja kaavoituksestaLisätietoja kaavoituksesta: Helsingin kaupunki 09 3101691 sekä karttapalvelu https://kartta.hel.fi/
Viat ja vahingotVesivahinko: ei
Kosteusvahinko: ei
Home-/mikrobi- tai muita sisäilmaongelmia: ei
Muita erityisiä ongelmia: ei
Isännöitsijä10+ Isännöinti Oy
KiinteistönhoitoKiinteistön hoidosta vastaa Huoltoyhtiö
infoTäydelliset kohdetiedot saat tilaamalla myyntiesitteen, ota yhteyttä välittäjään.

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Pohditko asunnon myyntiä?

Tilaa ilmainen arviokäynti