Vantaan Kotiovi

Pohditko asunnon myyntiä?

Myymässä

Asunnon myynti on useimmille ihmisille elämän suurin hanke eikä olekaan ihme, että tuo askel aiheuttaa epävarmuutta. Siksi kannattaa kääntyä luotetun asiantuntijan puoleen. 

Meiltä saat vuosikymmenien kokemukseen perustuvaa ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua. Saat asuntosi myyntiä hoitamaan välittäjän, joka kulkee koko myyntiprosessin ajan rinnallasi. Hän hoitaa mm. asuntosi esittelyt ja hänen puoleensa voit kääntyä kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Onnistuneiden asuntokauppojen perustana on kokemuksemme mukaan huolellinen valmistelu. Virheiden korjaaminen mittavissa ja monimutkaisissa kaupoissa on vaikeaa ja tarpeetonta, siksi katsomme viisaaksi varmistaa kaiken etukäteen. Pidämme erityisen tärkeänä selvittää mahdollisimman hyvin, millainen myytävä kohde on. Lisäksi annamme asunnollesi asiantuntevan hinnanmäärityksen ja neuvottelemme sekä kauppahinnasta että muista kaupan ehdoista.

Käytössämme on monta myyntikanavaa, jotka tuovat uusia mahdollisuuksia. Markkinoimme kohteitamme mm. oikotie.fi, etuovi.com, sosiaalisessa mediassa ja kotisivuillamme.

Asunnon myynti alkaa arviokäynnistä

Tutustumme myytävään kohteeseen paikan päällä tarkastellen muun muassa asunnon kuntoa ja varustetasoa ja keskustelemme myyjän kanssa asunnon tiedoista. 

Annamme asunnon tietoihin ja markkinatilanteeseen perustuvan hinta-arvion kohteesta. Keskustelemme myytävän kohteen hintanäkemyksistä yhdessä myyjän kanssa.

Jos myyjä on tyytyväinen hinta-arvioomme ja haluaa antaa asuntonsa välitettäväksemme, teemme toimeksiantosopimuksen ja keskustelemme myyjän kanssa asunnon myyntiin liittyvistä asioista. 

Välityspalveluumme sisältyy / asunnon myynnin vaiheet

  • hinta-arvio
  • toimeksiantosopimus
  • kohteen valokuvaus
  • asiakirjat
  • markkinointi
  • esittelyt
  • kaupanteko

Pohditko asunnon myyntiä?

Tilaa ilmainen arviokäynti