Vantaan Kotiovi

Tietoa meistä

Yritys

Kotiovi LKV on perustettu vuonna 1994. Yrityksen toimipaikka on Tikkurilassa, osoitteessa Puutarhatie 7, Tikkurilan Koivuhaassa Vantaalla.

Olemme sinnikkäitä ja uutteria välittäjiä, ja meille asiakkaan henkilökohtainen palvelu on erityisen tärkeää. Toimintamalliimme kuuluu, että sama välittäjä kulkee koko asunnonvaihtoprosessin asiakkaan rinnalla. Sama välittäjä hoitaa mm. asunnon esittelyt ja hänen puoleensa voi kääntyä kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Hoidamme asiat huolella alusta loppuun asti asiakasta ajatellen. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille hyvin tärkeää, ja teemme työmme täydellä sydämellä. Se, että asiakkaat palaavat palvelujemme pariin vuosien jälkeen uudelleen, kertoo siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja olemme onnistuneet työssämme. Olemme solmineet pitkäaikaisia suhteita asiakkaidemme kanssa, joista osasta on tullut jopa ystäviämme. Kiitosta on tullut muun muassa asioiden henkilökohtaisesta hoidosta ja siitä, että asiat sujuvat jouhevasti ja hyvin.

Palveluihimme kuuluvat huoneistojen ja kiinteistö­jen myynti ja vuokraus, liike- ja toimitilojen vuokraus ja myynti sekä kauppakirjojen ja arviokirjojen laadinta. Meiltä löytyy osaamista rakennusteknisissä asioissa. Voit kääntyä puoleemme, jos tarvitset apua esimerkiksi kaavoitukseen liittyvissä kysymyksissä. Toimialuettamme on koko pääkaupunkiseutu.

Laila Lindroos

tj., rkm, LKV

040 5023495

laila.lindroos@kotiovi.com

Jani Lindroos

kiinteistönvälittäjä, LKV

040 7546039

jani.lindroos@kotiovi.com

Tommi Näsiaho

Myyntipäällikkö, LKV, LVV, KiAT

050 468 2808

tommi.nasiaho@kotiovi.com

Tule meille töihin!

Etsimme uusia myyntineuvottelijoita. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta kiinteistönvälityksestä, sillä annamme yksilöllisen koulutuksen sekä työhön ohjauksen. Rakennusalan tai markkinoinnin koulutus tai työkokemus ovat tehtävien omaksumisessa eduksi. 

Palkkaus perustuu työn tuloksen mukaiseen provisioon + bonuksiin. Ahkeralla ja tunnollisella työllä on mahdollisuus saavuttaa huomattavat vuosiansiot.Jos tunnet olevasi aikuinen, vahvan itsetunnon omaava henkilö, joka haluaa kykyjensä mukaisen palkan, ota yhteyttä info@kotiovi.com ja kerro miksi olet kiinnostunut Kotioven myyntiedustajan paikasta.

Pohditko asunnon myyntiä?

Tilaa ilmainen arviokäynti