Kerrostalo,  50,0 m2

2h, avok, kph, vh, et, las. parveke

285 000,00 €

map Vanha Turun maantie 15, 00320 Helsinki

my_location Katso sijainti kartalla

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Vanha Turun maantie 15, Helsinki, Etelä-Haaga

Hyvien kulkuyheyksien Etelä-Haaga kutsuu luokseen! Olisiko tämä ihastuttava kaksio seuraava kotinne?

Tämä valoisa ja kaunis ylimmän kerroksen kaksio käsittää mm. tyylikkäästi kunnostetun avokeittiön, mistä laskutilaa löytyy vaativammankin kokkaajan tarpeisiin. Astianpesukone on miellyttävästi integroitu ja sijaitsee heti huuhtelupisteen vieressä. Asunnon lämpimät väripinnat ovat hyvin balansissa keskenään ja näyttävänä kohokohtana on kauttaaltaan asuintiloissa jatkuva Paradorin kalanruotoparketti! Olohuoneesta on käynti suoraan tälle ylimmän kerroksen lasitetulle parvekkeelle ja hiljattain julkisivuremontoidun yhtiön puitteita tohtiikin täällä ihastella.

Tilavaan makuuhuoneeseen mahtuu hyvin isompikin sänky yöpöytineen. Säilytystilaa on reilusti mm. isojen kaapistojen ja vaatehuoneen muodossa joidenka lisäksi yhtiön tiloista löytyy vielä kellarikomero.

Keskuspuiston ulkoilureitit starttaavat reilun kilometrin päässä ja monelle voi tulla yllätyksenä, mutta meren rantaankaan ei ole kuin n. 10 minuutin kävelymatka, nimittäin Haaganpuro yhdistyy Pikku Huopalahden poukamaan jo alle kilometrin päässä kotioveltasi!

Tämä asunto on osa hyvin hoidettua ja laajalti peruskorjattua taloyhtiötä, joka sijaitsee omalla tontillaan. Yhtiön saunasta voit varata saunavuoron miellyttävän 3,50 € kertamaksun hinnalla!

+ Oma tontti
+ Ylimmän kerroksen oma rauha
+ Yhtiössä mm. putkiremontti ja julkisivusaneeraus tehty
+ Asunnossa hyvin säilytystilaa, mm. vaatehuone + isot liukuovikaapistot
+ Mainiot kulkuyhteydet (raitiovaunuyhteydet, bussit, juna)
+ Keskuspuisto kuin myös merenpoukama lähellä

Kulkeminen on täältä käsin joutuisaa: lähellä sijaitsevat valtaväylät Mannerheimintie, Hämeenlinnanväylä, Vihdintie, Turunväylä sekä Kehä I. Julkinen liikenne on omaa luokkaansa, nimittäin Huopalahden juna-asemalta (hieman yli 1 km) pääset suoraan junalla niin Leppävaaran kuin Tikkurilan ja Helsingin suuntaankin. Myös suora junayhteys lentokentälle hoituu Huopalahdesta. Huopalahden juna-aseman kautta kulkee myös tuoreena uutukaisena Raide-Jokeri. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee myös raitiovaunu 10:n päätepysäkki. Tällä puolestaan matkaat ydinkeskustaa myöten kätevästi ruuhka-aikoinakin!

Olisiko tämä seuraava kotinne? Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Tämä kaunis koti vapautuu nopeasti uuden omistajan tarpeisiin. Kysy rohkeasti lisää! Myyntiä hoitaa Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai s-posti: tommi.nasiaho@kotiovi.com. Service also in english!

Kuvat

Perustiedot

Kohdenumero80353534
Osakkeet398-447
SijaintiHelsinki, Etelä-Haaga
Vanha Turun maantie 15
TyyppiKerrostalo
Huoneistoselitelmä2h, avok, kph, vh, et, las. parveke
Huoneiden lukumäärä2
Makuuhuoneiden lukumäärä1
ParvekeLasitettu
Asuinpinta-ala50,0 m2
Muut tilat0 m²
Kokonaispinta-ala50,0 m2
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen
Pinta-ala tarkistusmitattuEi
Kerros3 / 3
Rakennusvuosi1960
Käyttöönottovuosi1960

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta285 000,00 €
Myyntihinta285 000,00 €
Hoitovastike320,00 € / kk
Yhtiövastike320,00 € / kk
VesimaksuSisältyy hoitovastikkeeseen

Tilat ja materiaalit

Tilojen kuvausEteinen: Parador-parketti kalanruotoladonnalla, seinät maalattu.
Keittiön varustusJääkaappi (integroitu, lkea), astianpesukone (integroitu, lkea), kaapistot, kiinteät valaisimet (katossa upotetut spottivalot), liesituuletin aktiivihiilisuodattimella, induktioliesi, uuni/mikroaaltouuniyhdistelmä. Keittiön seinät savipinnoitetta, lattia upeaa kalanruotoparkettia.
OlohuoneParador-parketti kalanruotoladonnalla, seinät maalattu.
MakuuhuoneParador-parketti kalanruotoladonnalla, seinät maalattu.
KylpyhuoneSuihkuseinä, suihku, peili, allaskaappi, allas (2022), hana, wc-istuin, bidee, rättipatteri (vesikiertoinen), korkea kaappi peiliovella, pesukoneliitäntä. Lattia ja seinät kaakelia/laattaa.

Lisätiedot

LämmitysjärjestelmäKaukolämpö
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Vanha Turunmaantie 15
Tontin omistusOma
Tontin pinta-ala803,3 m2
Taloyhtiöön kuuluuUrheiluvälinevarasto ja kellarikomero
Taloyhtiössä saunaOn
Huoneistot taloyhtiössä10 kpl
RakennusmateriaaliTiili ja betoni
Tehdyt korjaukset ja remontit2022 - huoneistojen A3, A6 ja A9 linjojen huuhtelu ja kuvaus 2021 - kurtturuusujen tunnistus ja posito, kattopeltien ensipinnoitus uusittu 2020 - kylpyhuoneiden lattiakaivojen kunnostusta 2018 - energiatodistus 10 vuotta, porrashuoneen, saunan ja kellarin maalaus, parvekelasitusten asentaminen, jätekatoksen rakentaminen, pihan asfaltointi 2017 - julkisivusaneeraus (ei parvekelasituksia asennettu), parvekkeet pinnoitettu 2015 - julkisivusaneerauksen hankesuunnitelma 2014 - lämmönsiirtimen uusinta 2013 - käyttöveden pumppu uusittu, patteriventtiilien uusinta sekä patteriverkoston perussäätö ja tasapainotus 2012 - kuuden lattiakaivon korotusrenkaiden massaus 2011 - viemärien kunnostaminen sukitusmenetelmällä ja käyttövesijohtojen uusiminen putkiasennuselementeillä tehty, lämmitysverkoston linjasulkuventtiilejä uusittu, lukitus uusittu, kadun puoleista julkisivua korjattu 2010 - kattovarusteiden asennus, vesikaton pinnoitus 2009 - ikkunapuitteiden ja välipaneelien maalaus 2008 - energiatodistus 2007 - vesi-, viemäri- ja sähkösaneerauksen hankesuunnitelma 2006 - putkiston kuntotutkimus 2005 - lämpimän käyttöveden kiertovesipumpun uusinta 2003 - vesikaton maalaus 1994 - ikkunoiden kunnostus ja maalaus 1993 - parvekeremontti 1991 - parvekeovien korjaus- ja maalaustyö, kaukolämpölaitteiden uusinta Lisäksi lukuisia pienempi remontteja. Koko lista saatavissa välittäjältä.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitYhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana arvioitu tulevan seuraavanlaisia olennaisia kunnossapitotarpeita (01.03.2023): 2023 - Vuosikorjauksia 2024-2027 - Vuosikorjauksia
KattoTyyppi: Harjakatto
Kate: Pelti
ViemäriKunnan
VesiKunnan
IlmanvaihtoPainovoimainen
EnergiatodistusKyllä
EnergialuokkaD2018
KaavoitusAsemakaava
Lisätietoja kaavoituksestaHelsingin kaupunki 09 3101691 sekä karttapalvelu https://kartta.hel.fi/
Viat ja vahingotVesivahinko: ei
Kosteusvahinko: ei
Home-/mikrobi- tai muita sisäilmaongelmia: ei
Muita erityisiä ongelmia: ei
IsännöitsijäIsännöitsijätoimisto Erkki Oksanen Oy
KiinteistönhoitoKiinteistön hoidosta vastaa Huoltoyhtiö
infoTäydelliset kohdetiedot saat tilaamalla myyntiesitteen, ota yhteyttä välittäjään.

Sovi esittely, kohdetta välittää:

  • Kerrostalo, 50 m2
  • 2h, avok, kph, vh, et, las. parveke
  • map Vanha Turun maantie 15, 00320 Helsinki
  • my_location Katso sijainti kartalla

Pohditko asunnon myyntiä?

Tilaa ilmainen arviokäynti